De Valckestraat 1--2, 9791CK TEN BOER

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

740 m2

Omschrijving

Op een prima locatie aan het dorpsplein in het centrum van het dorp Ten Boer wordt te koop aangeboden: café 'De Babbel' in combinatie met het bijbehorende woonhuis. Het multifunctionele pand is geschikt (te maken) voor meerdere doeleinden. Het pand kent een rijke historie en is in 1958 gebouwd als politiebureau met naastgelegen woning. Een leuk detail dat nog verwijst naar dit verleden is het logo met de leeuw op de voorgevel. In 2012 is het pand na een grondige verbouwing in gebruik genomen als café. Overname van de huidige horeca invulling is bespreekbaar maar ook alleen wonen of een combinatie van andere activiteiten is mogelijk.

Het object heeft een sterke regionale functie en wordt naast de invulling van café ook veelvuldig gebruikt voor vergaderingen, feesten en partijen. Daarnaast worden op het plein met regelmaat activiteiten georganiseerd. De omgeving van Ten Boer is zeer de moeite waard. Ten Boer zelf heeft verder veel voorzieningen zoals winkelcentrum, supermarkten, scholen, openlucht zwembad en sportvoorzieningen. Daarmee is Ten Boer belangrijk voor de regio.

Indeling café:

entree met portaal, café met gezellig terras. Het café is voorzien van barinrichting, dubbele sanitaire voorziening voor heren en dames, keuken met professionele inrichting, magazijn en technische ruimte.
De keuken is multifunctioneel en zou ook goed bruikbaar zijn voor bijvoorbeeld een restaurant.
Aan de voorzijde een ruim en gezellig terras met 24 zitplaatsen waar het mede dankzij een elektrisch zonnescherm in de zomermaanden goed toeven is. Naast het pand een aangebouwde garage/berging met zolder.

Indeling woonhuis:

entree, hal met toilet, woonkeuken met moderne keuken (2012) voorzien van koelkast, vriezer, combi magnetron, koffiemachine, vaatwasser en 5 pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is de kelder toegankelijk. Lichte woonkamer met haard en schuifpui naar het achterterrein.

Via de trap in de hal naar de 1e verdieping met royale overloop en 4 ruime slaapkamers, bergruimte en luxe badkamer met douchecabine, ligbad, wandcloset en dubbele wastafel.

Het verharde achterterrein is volledig afsluitbaar en afgeschermd met een hekwerk. Op het terrein staat een houten schuur en een grote garage van circa 6 bij 3 meter (ruim 3 meter hoog).

Bijzonderheden:
- Bijzonder object voor meerdere invullingen geschikt!
- Aan de achterzijde is het pand voorzien van 24 zonnepanelen.
- Eventuele overname inventaris en voorraden nader overeen te komen.
- Uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Lees meer...
Streetview