de Rietzoom 6, 9791BB TEN BOER

Woonopp.

194 m2

Perceelopp.

1.262 m2

Omschrijving

Bijzonder ruime vrijstaande woning met een ligging direct aan de zuidwestkant van het dorp Ten Boer. Gelegen nabij het Ten Boerster bos, een bosrijke omgeving met prima wandelpaden!

Deze moderne vrijstaande woning met zonnige achtertuin op het zuidwesten heeft een riant perceel van 1.262 m². De aangelegde tuin met zonneterrassen en aanlegsteiger grenst aan een watertje, de doodlopende straat aan de voorzijde van de woning zorgt voor een autoluwe en rustige woonlocatie.

Heel prettig is de (her)styling in 2018 van de moderne open keuken en de hoog afgewerkte woonkamer. Een ruim bemeten woning welke met zorg en aandacht is bewoond en onderhouden!

Indeling van de begane grond:
entree, royale hal met toilet, tuingerichte woonkamer met tuindeuren naar zonneterras, moderne open keuken, ruime bijkeuken met witgoed aansluiting en toegang naar de grote garage.

Indeling van de eerste verdieping:
overloop met drie zeer grote slaapkamer en badkamer voorzien van toilet, wasmeubel, hoekbad en douchecabine.

Vaste trap naar de twee verdieping:
veel zolderruimte met stahoogte.

Aan de voorzijde van de woning is op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Ten Boer is een aantrekkelijke dorp met de vele voorzieningen die het dorp rijk is, waaronder de winkels aan het 'Koopmansplein', drie basisscholen, een openluchtzwembad en diverse sportverenigingen. De stad Groningen is in 10 autominuten en met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Lees meer...
Streetview