De Priorij 4, 9617EP HARKSTEDE

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

681 m2

Omschrijving

Modern vormgegeven vrijstaande woning (bouwjaar 2001) met aangebouwde extra brede garage en een fraai aangelegde achtertuin op het zuiden. De woning is gelegen aan een zeer kindvriendelijk pleintje in de villawijk De Borgmeren, op directe loopafstand van het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisscholen, bibliotheek en een sportzaal.

Verrassende ruim, met op de verdiepingen in totaal vijf slaapkamers en een vergrote badkamer. Tevens een extra brede garage en bijkeuken. De woonkamer is prachtig licht, tuingericht en heeft twee paar openslaande deuren naar de tuin. Het huis is binnen en buiten goed onderhouden.

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; tuingerichte woonkamer met openslaande deuren vanuit het zitgedeelte en vanuit de eetkamer; luxe keuken met kwalitatief goede inbouwapparatuur; de woonkamer en keuken zijn in totaal circa 50 m2; vanuit de entree/hal is er toegang tot de bijkeuken; de garage is vanuit de bijkeuken bereikbaar;

eerste verdieping:
overloop; drie slaapkamers van respectievelijk circa 8, 14 en 16 m2; badkamer met separate douche, ligbad, tweede toilet en een dubbele wastafel;

tweede verdieping: overloop; ruime inpandige berging waarin tevens opstelling van c.v ketel en w.t.w. systeem; twee slaapkamers van circa 13 en 15 m2.

Bijzonderheden:
- perceeloppervlakte: 681 m2
- woonoppervlakte: 186 m2 (inclusief garage), inhoud: 580 m3
- massief houten vloer begane grond
- fraai aangelegde tuin met verschillende terrassen
- parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein
- zonnepanelen
- veranda en schuur in achtertuin

Lees meer...
Streetview