De Priorij 13, 9617EP HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 377.500 kosten koper

Woonopp.

168 m2

Perceelopp.

841 m2

Omschrijving

Modern vormgegeven vrijstaande woning (bouwjaar 2001) met een aangebouwde garage en vier ruime slaapkamers, rustig gelegen aan een kindvriendelijk pleintje in de villawijk De Borgmeren. De woning is gelegen op een van de grootste kavels van de straat (841 m2) en heeft dan ook een opvallend riante tuin, volop privacy!

Van de verschillende woonhuizen in de straat betreft dit het ruimste type met een extra grote zij-aanbouw waardoor er een grotere woonkamer aanwezig is en een grotere slaapkamer op de eerste verdieping. In totaal zijn er vier slaapkamers verdeeld en een ruime zolderkamer voor divers gebruik.

Op directe loopafstand bevindt zich het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisscholen en een sportzaal. Er zijn prima busverbindingen met Groningen en Hoogezand.

Kortom: een ideale gezinswoning voor mensen die op zoek zijn naar veel ruimte in een rustige woonomgeving met moderne faciliteiten. Dit alles vind je op nog geen tien kilometer van het centrum van de stad Groningen!

Indeling begane grond:
hal/entree met fraaie lichtinval door lichtkoepel bij trapopgang; toilet; woonkamer met halfopen keuken, totaal circa 56 m2. De ruimte is mooi verdeeld in een zitkamergedeelte, een eetkamergedeelte en een keukengedeelte. Vanuit het eetkamer en vanuit de keuken is er toegang tot de tuin via een schuifpui; de garage is inpandig bereikbaar, via de bijkeuken/berging;

Eerste verdieping:
overloop; inbouwkast; drie slaapkamers van respectievelijk circa 20, 16 en 9 m2; vernieuwde (2015) badkamer met toilet, inloopdouche en een badkamermeubel;

Tweede verdieping;
multifunctionele zolderruimte (circa 27 m2) en een vierde slaapkamer van circa 13 m2. NB. hier zou ook eenvoudig een vijfde slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

Bijzonderheden:
- vrijstaande houten schuur (5 x 3 meter), ook geschikt als tweede garage
- riante achtertuin met verschillende terrassen (altijd ergens zon en/of schaduw!)
- veranda met stroompunt
- extra brede oprit voor meerdere auto's

Lees meer...
Streetview