De Azuurjuffer 13, 9766RC EELDERWOLDE

Vraagprijs

€ 599.900 vrij op naam

Woonopp.

210 m2

Perceelopp.

390 m2

Omschrijving

Nieuw te bouwen half-vrijstaande villa aan de Azuurjuffer in Rietwijk Ter Borch.

In het project “Azuurjuffer Rietwijk” ontwikkelt JK HOUSES een schitterende half-vrijstaande villa op een schiereiland tussen de Borchsingel en het natuurgebied De Peizermaden te Eelderwolde. In een eigentijdse architectuur en met gebruikmaking van hoogwaardige en duurzame materialen verrijst hier straks een echte EYECATCHER van hoog afwerkingsniveau.

De half-vrijstaande villa wordt gebouwd op een kavel van 390 m2, met de achtertuin grenzend aan een waterpartij. Het betreft een zeer ruime gezinswoning bestaande uit drie volwaardige woonlagen met in totaal vijf riante slaapkamers. Het totale woonoppervlakte bedraagt circa 210 m2.

Bij de bouw wordt er optimaal aan duurzaamheid gedacht en op kwaliteit niet bezuinigd. Voor de (vloer)verwarming en watervoorziening wordt gebruik gemaakt van een (lucht)warmtepomp. De kozijnen worden voorzien van Triple-glas en er worden zonnepanelen geplaatst. De binnenwanden van de woning worden opgeleverd met een hoogwaardige wandafwerking. Tevens wordt er gebruik gemaakt van domotica-techniek.

De koopprijs is exclusief keuken, sanitair, vloerafwerking en tuinaanleg.

Indeling begane grond:
Begane grond: hal/entree; toilet; U-vormige living, totaal circa 64 m2, verdeeld in een woonkamer van circa 25 m2 en een woonkeuken van circa 36 m2; bijkeuken, berging;

Indeling eerste verdieping:
Overloop; slaapkamer (1) met walk-in-closet, circa 21 m2; slaapkamer (2), circa 15 m2; slaapkamer (3) circa 8 m2; badkamer;

Indeling tweede verdieping:
Overloop; slaapkamer (4), circa 21 m2; slaapkamer (5), circa 20 m2; bergruimte met witgoedaansluiting;

Indeling derde verdieping:
via een vlizotrap is een derde verdieping te bereiken met een bergzolder.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

NB. Bovenstaande gegevens zijn met de grootste zorg door ons kantoor samengesteld. Wij geven echter geen enkele garantie voor de juistheid van deze gegevens, in het bijzonder niet voor enige maatvoering waaronder – doch niet uitsluitend – opgegeven vloeroppervlakten. Deze kunnen in de praktijk namelijk afwijken en/of zijn afgerond.

Lees meer...
Streetview