Damsterwaard 19, 9734CK GRONINGEN

Woonopp.

92 m2

Perceelopp.

103 m2

Omschrijving

OPENHUIS: ZATERDAG 14 juli: 11.00-13.00 uur.

Rustig gelegen tussenwoning met een zonnige tuin op het zuiden, een heuse (woon)keuken en drie slaapkamers, gelegen in de woonwijk Ruischerwaard. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (ringweg, A7 en A28) en op fietsafstand van het centrum, winkelvoorzieningen zijn op loopafstand. Een ideale gezinswoning voor mensen die op zoek zijn naar een rustige, kindvriendelijke woonomgeving maar niets willen missen van het bruisende stadsleven!

Afwijkend van de standaard platte grond, is in deze woning de inpandige berging bij de keuken gevoegd. Hierdoor is een prachtige woonkeuken ontstaan met ruimte voor een eethoek. Ook de woonkamer heeft nu meer effectieve leefruimte. Achter in de tuin is op een creatieve wijze een ruime overkapping/loungeruimte geplaatst waar ook plek is voor de fietsen.

De woning is prima onderhouden. In 2017 is de dakbedekking van het hoofddak vernieuwd. Op de eerste verdieping zijn in 2017 nieuwe kunststof kozijnen geplaatst.

Indeling begane grond:
entree/gang; toilet; lichte tuingerichte woonkamer van circa 26 m2; woonkeuken van circa 11 m2 met een keukenblok voorzien van een oven, kookplaat, koelkast/vriescombinatie, afzuigkap en vaatwasser;

Indeling eerste verdieping:
overloop met inbouwkast en c.v.-kast; drie slaapkamers van circa 8 (+2,5 m2 hoogslaper), 9 en 12 m2; badkamer met ruime douche, tweede toilet, badkamermeubel en wasmachineaansluiting.

De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben een in hoogte oplopend plafond (lessenaarsdak). Door deze hoogte heeft de ouderlijke slaapkamer een prachtige lichtinval. De hoogte in de andere kamer is benut voor een hoogslaper.

Bijzonderheden:
- kunststoffen kozijnen op de verdieping
- dakbedekking vernieuwd in 2017
- eiken vloer op de begane grond, laminaat op de verdieping
- bankgarantie/waarborgsom regeling van toepassing

Lees meer...
Streetview