Damsterwaard 18, 9734CK GRONINGEN

Woonopp.

92 m2

Perceelopp.

103 m2

Omschrijving

Keurig onderhouden gezinswoning in de gewilde woonwijk Ruischerwaard met een zonnige tuin op het zuiden, drie slaapkamers, een heuse (woon)keuken en een vernieuwde luxe badkamer (2019). Rustig en kindvriendelijk gelegen.

De wijk ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen (ringweg, A7 en A28) en op fietsafstand van het centrum. Winkelvoorzieningen zijn op loopafstand.

De woning is prima onderhouden en keurig afgewerkt voor wat betreft de wanden en de vloeren. In 2020 is de dakbedekking vernieuwd en is de achtergevel geschilderd. Ook is er al aan enige verduurzaming gedaan: in 2022 zijn er vijf zonnepanelen geplaatst. De woning heeft nu een EPA label B.

Een ideale gezinswoning voor mensen die op zoek zijn naar een goed onderhouden woonhuis in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving maar ook niets willen missen van het bruisende stadsleven!

Indeling begane grond:
entree, gang; toilet; tuingerichte woonkamer van circa 27 m2; woonkeuken met nette keuken, totaal circa 11 m2; vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin op het zuiden;

Indeling eerste verdieping:
ruime overloop; drie slaapkamers van circa 8, 9 en 12 m2; moderne luxe badkamer (2019) met inloopdouche, tweede toilet en een zeer fraai badkamermeubel;

Bijzonderheden:
- er is nog € 6.500,-- beschikbaar voor subsidie verduurzaming, onderhoud en verbetering
- vijf zonnepanelen aanwezig (2022)
- luxe badkamer (eind 2019)
- dakbedekking vervangen in 2020
- achtergevel geschilderd in 2020
- zonnescherm (2019)
- begane grond en verdieping voorzien van houten vloer (lamellenparket)
- achterom via een mandelige brandgang

Lees meer...
Streetview