Cascadeborg 22, 9617EL HARKSTEDE

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

UREN BLIJVEN TUREN! Op een sublieme plek aan het water gelegen DRIE-kamerappartement (derde verdieping) met een royaal terras (16 m2) en een eigen GARAGE. Het uitzicht vanaf het balkon verveelt nooit! Door de situering op het westen zit je eerste rang voor adembenemende zonsondergangen!

De Cascadeborg betreft een kleinschalig complex van 23 appartementen verdeeld over vier woonlagen en voorzien van een liftinstallatie. Vanaf het riante balkon van 16 m2 heb je een uniek uitzicht over het water. Op het besloten binnenterrein is een fraaie tuin aangelegd en aan de waterzijde heeft het complex een eigen aanlegsteiger. Het complex is rustig gelegen aan de rand van de villawijk De Borgmeren, grenzend aan een natuur/recreatiegebied.

Harkstede heeft eigen winkelvoorzieningen en belangrijke zorgvoorzieningen zoals een huisarts-, tandarts- en fysiotherapiepraktijk. Binnen 10 autominuten bereikt u het centrum van de stad Groningen. Er is een goede busverbinding naar zowel Groningen als Hoogezand.

Indeling appartement:
Entree; gang; slaapkamer van circa 8 m2; slaapkamer van circa 16 m2; toilet; vernieuwde badkamer (2014) met douchevoorziening en een badkamermeubel; woonkamer met open keuken, totaal circa 43 m2; open keuken met inbouwapparatuur; bijkeuken met c.v. ketel (2014) en witgoedaansluiting; terras/balkon van 16 m2. Het appartement heeft een eigen garage met een elektrische deur.

Bijzonderheden:
- gelegen op derde (hoogste) verdieping: fraaiste uitzicht!
- gebruiksoppervlakte 90 m2
- keurig afgewerkte wanden en vloeren
- VvE bijdrage € 189,-- per maand (inclusief o.a. opstalverzekering en reservering onderhoud)

Lees meer...
Streetview