Burgemeester Triezenbergstraat 2, 9791CC TEN BOER

Woonopp.

162 m2

Perceelopp.

764 m2

Omschrijving

GROOT, GROTER, GROOTST, GROOTS!

Oprecht een GROOT woonhuis mede door twee aanbouwen in de jaren '70 van de vorige eeuw. Dit vrijstaande woonhuis met berging en garage is gelegen aan een ruim opgezette straat tegenover het dorpsplein in het forenzendorp Ten Boer.

Door de functionele indelingen en de inpandige ruimte is het zeer geschikt voor een groot gezin of als concept 'kangoeroe- of zorgwoning'. Dit houdt in dat ouderen en jongeren bij elkaar wonen maar toch zelfstandig.

De woning staat op een royaal perceel van totaal 764m², en is gebouwd in 1959. Het heeft een vriendelijke uitstraling en wordt omsloten door een royale zonnige tuin. Het geheel heeft zijn oorspronkelijke staat behouden en is voorzien van totaal 7 slaapkamers. De woonkeuken biedt uitzicht over de tuin en het besloten terras. In de nabijheid zijn op loopafstand het dorpsplein, winkelcentrum en andere voorzieningen gelegen.

De indeling is als volgt;
entree, ruime ontvangsthal, gang, toilet, werkkamer circa 6m², de woonkeuken circa 27,5m² met kelder, royale woonkamer circa 46m² met schouw en deuren naar de achtertuin met zonneterras. Vanuit de woonkeuken toegang naar de aangebouwde berging en garage.

1ste verdieping is op twee manieren te bereiken;
overloop met 4 slaapkamers waarvan één met toegang naar balkon en de doucheruimte met wastafel/bad&douche combinatie. De 2e overloop biedt toegang naar 2 slaapkamers en een doucheruimte met toilet, douche en wastafel.

2e verdieping is ook op twee manieren te bereiken;
door middel van een vlizotrap naar zolderruimte en een losstaande trap naar zolderruimte.

Lees meer...
Streetview