Bouwerschapweg 30, 9791TJ TEN BOER

Woonopp.

128 m2

Perceelopp.

820 m2

Omschrijving

Een in 2020 gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning (VIER slaapkamers) op misschien wel het mooiste plekje van Ten Boer.....

Vanaf 2020 zo goed als volledig verbouwd en gemoderniseerd. De woning is voorzien van een duurzaam verwarmingssysteem via een warmtepomp, een super-de-luxe keuken, kunststof kozijnen, nieuwe vloeren en strak gestucte wanden. De aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond maakt het geheel ook levensloopbestendig.

De diepe achtertuin (veertig meter!) is een speelparadijs voor jonge kinderen en grenst aan de achterliggende landerijen. Met vergezichten tot aan de horizon kun je je een mooier Gronings plekje niet wensen!

Een uitgelezen kans voor degenen die op zoek zijn naar ruimte, luxe en comfort in combinatie met een landelijke woonsfeer!

De indeling begane grond:
entree/gang; toilet; meterkast; L- vormige woonkamer met houtkachel; open luxe inbouwkeuken (Vison); slaapkamer met eigen badkamer (douche en wastafel); bijkeuken (verwarmingsinstallatie en witgoedaansluiting); vanuit de keuken toegang naar de diepe tuin.

Indeling 1ste verdieping:
overloop met drie slaapkamers en moderne badkamer voorzien van een douche, ligbad, 2e toilet en een wastafel;

2e verdieping:
via een vlizo-trap te bereiken bergzolder

Bijzonderheden:
- kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur (Siemens Studio-Line) te weten: stoomoven, 2e oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat met afzuigsysteem, quooker
- tevens levensloopbestendige woning (slaapkamer + badkamer op begane grond)
- kunststof kozijnen
- gasloos
- Nefit lucht/water warmtepomp met 300 liter boilervat
- omega waterontharder
- laadpaal t.b.v. elektrische auto
- ouderdomsclausule is van toepassing gezien oorspronkelijke bouwjaar

Lees meer...
Streetview