Borgweg 95, 9608TG WESTERBROEK

Vraagprijs

€ 399.900 kosten koper

Woonopp.

153 m2

Perceelopp.

18841 m2

Omschrijving

OPEN HUIS: vrijdag 6 december 13.00 tot 16.00 uur
OPEN HUIS: zaterdag 7 december 10.00 tot 12.30 uur

TE KOOP: BUTTERFLY …...als je denkt dat je alles al gezien hebt ……..

Vlinders hebben vrijwel alle dezelfde lichaamsbouw, maar kennen een grote variatie in de vorm en grootte van de vleugels, ook de vleugelkleuren en -patronen verschillen per soort.

Deze rietgedekte woning genaamd "BUTTERFLY" aan de Borgweg in Westerbroek is al even uniek in haar soort.
Met de fraai aangelegde landschapstuin van maar liefst circa 1,8 hectare met daarin een reusachtige vijver in vlindervorm, sla je hier figuurlijk je vleugels uit.... en dat op slechts enkele autominuten van de stad Groningen.

De woning is landelijk gelegen, grenst aan een ecologische groene zone en heeft een vrij en weids uitzicht over de landerijen.

De woning ademt een geheel eigen sfeer en door het gebruik van o.a. de dikke balken en natuursteen in het interieur voelt het bij binnenkomst zeer karakteristiek en aangenaam.

In de woning heb je vanuit alle posities een geweldig uitzicht over de naastgelegen tuin en de omliggende landerijen. Je voelt je verbonden met het landschap. Met een goed glas wijn bij de haard na een lange wandeling is het hier heerlijk toeven.

Naast landelijk wonen, biedt het geheel ook uiteenlopende mogelijkheden voor een andere vrije invulling met RUST, RUIMTE en PRIVACY als sleutelwoorden.

Kortom: LAAT U VERRASSEN!

Indeling begane grond:
Entree; woonkamer met open keuken en kookeiland; hal; berging; slaapkamer; badkamer met ligbad, 2e toilet, dubbele wastafel en douchecabine; zonnige serre kamer met fraai uitzicht; hal met toegang tot het terras en achter entree; toilet; sauna; twee slaapkamers van respectievelijk circa 17 en 14 m2.

Indeling verdieping:
Middels de vaste trap in de woonkamer is er toegang tot een zolderkamer en een ruime berging.

Op het perceel is een houten schuur, een prieeltje en een meditatieruimte aanwezig

Westerbroek (Gronings: Westerbrouk) is een klein dorp in de gemeente Midden-Groningen. De plaats telde 925 inwoners in 2019. Het dorp ligt in de Westerbroekster-Engelbertermolenpolder, tussen de snelweg A7 in het noorden en het Winschoterdiep en de spoorlijn Groningen - Bad Nieuweschans in het zuiden.
Westerbroek is voorzien van een basisschool, kinderopvang, dorpshuis, zwembad, restaurant en verschillende verenigingen.

Harkstede, Hoogezand en Haren met verschillende voorzieningen zijn gelegen op slechts enkele auto minuten. De stad Groningen is zowel met het openbaar vervoer (bus) als per fiets goed bereikbaar.

bijzonderheden:

- 9 ZONNEPANELEN
- Perceel 18.841 m2
- Uniek object

Lees meer...
Streetview