Boltweg 2-a, 9791AD TEN BOER

Woonopp.

102 m2

Perceelopp.

298 m2

Omschrijving

TE KOOP : INSTAPKLAAR, RUIM EN MODERN WOONHUIS, ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN

Op een unieke plek net buiten de dorpskern van Ten Boer aan het Damsterdiep ligt deze moderne verrassend ruime tussenwoning uit 1997 met maar liefst 4 slaapkamers.
Wonen aan het water met zicht op het dorp!
Het interieur van de goed onderhouden gezinswoning is vanaf 2017 flink onderhanden genomen, waaronder: nieuwe vloeren door gehele woning gelegd , luxe design keuken geplaatst, trappen voorzien van linoleum, spac en schilderwerk bijgewerkt en alle ramen voorzien van nieuwe bekleding (shutters), kortom INSTAPKLAAR!!!


De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, zonnige woonkamer voorzien van nieuwe laminaatvloer en toegang naar het fraai aangelegd terras met voor de warme zomerdag een elektrisch bedienbare zonnewering over de gehele breedte van de woning, luxe moderne open keuken.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, nette badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: royale overloop met wastafelhoek, genoeg ruimte voor wasmachine en droger, combiketel en 2 slaapkamers. Boven deze verdieping is er een ruime vliering aanwezig.

Verder is er aan de achterzijde van het perceel een houten berging met eigen parkeerplek/carport aanwezig.


Bijzonderheden:

INSTAPKLAAR
NIEUWE vloeren gehele woning
NIEUWE luxe keuken met inbouwapparatuur
NIEUWE raambekleding ( shutters gehele woning)
NIEUWE TRAP BEKLEDING
NIEUWE terrasafscheiding en tuin

Ten Boer is een forensendorp en ligt op een afstand van 12 km van de stad Groningen met goede verbindingen middels het Openbaar Vervoer.
Ten Boer is een levendig dorp met ruime keus aan middenstand, gezondheidszorg, sport, cultuur en een actief verenigingsleven.

Lees meer...
Streetview