Boltweg 2-a, 9791AD TEN BOER

Woonopp.

102 m2

Perceelopp.

186 m2

Omschrijving

Op een uniek plekje net buiten de dorpskern van Ten Boer aan het Damsterdiep ligt deze moderne verrassend ruime tussenwoning (1999). Wonen aan het water met zicht op het dorp! De goed onderhouden gezinswoning is recentelijk buitenom geschilderd en heeft een ruime woonkamer in lichte kleurstellingen, functionele open keuken met leuk uitzicht over het water en maar liefst 4 slaapkamers. De zonnige onderhoudsvrije tuinen met gezellige terrasjes aan de voor en achterzijde van het huis geven genoeg ruimte om heerlijk van de zon en het water te genieten.
De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, zonnige woonkamer voorzien van luxe laminaatvloer en toegang naar het fraai aangelegd terras met voor de warme zomerdag een elektrisch bedienbare zonnewering, moderne open keuken met provisiekast.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, nette badkamer met douche, 2e toilet en wastafel
2e verdieping: royale overloop met wastafelhoek, genoeg ruimte voor wasmachine, droger en combiketel en 2 slaapkamers. Boven deze verdieping is er een ruime vliering.
Verder is er aan de achterzijde van het perceel een houten berging. De totale perceel oppervlakte is 186 m². Kortom een leuke woning om zo te betrekken!

Lees meer...
Streetview