B. Kuiperweg 19, 9792PJ TEN POST

Vraagprijs

€ 225.000 kosten koper

Woonopp.

130 m2

Perceelopp.

472 m2

Omschrijving

Wat een ontzettend leuk huis met een verrassing in de tuin!

Op een fantastische locatie, aan de rand van het dorp Ten Post gelegen, staat dit karakteristiek vrijstaand woonhuis. Het geheel is sfeervol gerenoveerd met behoud van oude details. Het woonhuis dateert uit 1916 en heeft een uit die tijd kenmerkende karakteristieke uitstraling. Het huis biedt ook de mogelijkheid voor geheel gelijkvloerse bewoning gezien de aanwezigheid van slaap- en badgelegenheid op de begane grond.

Achter de woning is een fraaie besloten tuin gelegen met veel privacy. Als verrassing staat hier een heuse ingerichte Pipo-wagen! Samen met de vrijstaande houten berging en een overkapte loungeruimte is het een zeer sfeervolle geheel. Laat de zomer maar komen!

De indeling is als volgt:
entree, gang, toilet, studeer- of slaapkamer, woonkamer- en- suite, woonkeuken voorzien van vloerverwarming en een sfeervolle inbouwkeuken met openslaande tuindeuren, slaapkamer, badkamer voorzien van vloerverwarming en ligbad/douche/vaste wastafel, achterhal voorzien van witgoedaansluitingen en toegang naar zolderruimte door middel van een vlizotrap.

Eerste verdieping;
overloop met drie slaapkamers.

Lees meer...
Streetview