Achterweg 11, 9959PC ONDERDENDAM

Vraagprijs

€ 99.000 kosten koper

Woonopp.

55 m2

Perceelopp.

84 m2

Omschrijving

Starters opgelet!!!
Deze karakteristieke vrijstaande woning is grotendeels gemoderniseerd en heeft een vrijstaande houten berging. Het dorp Onderdendam ligt op circa 4 km afstand van Bedum en Winsum en circa 12 km vanaf de stad Groningen. Zoek je een vrijstaande woning met slaapkamer en sanitair beneden en een knusse slaapzolder op de eerste verdieping, dan is deze woning zeker iets voor jou!

De indeling van de woning is als volgt:
entree, gang met meterkast, woonkamer met open keuken en toegang naar de slaapkamer, achter de open keuken bevindt zich de moderne badkamer voorzien van toilet, wastafel en ligbad. De bijkeuken heeft ruimte voor de witgoedopstelling en toegang naar buiten.
Op de 1ste verdieping is ruimte voor een ingebouwd tweepersoonsbed en hebben kleine kinderen ruimte om te spelen.
Buiten staat een royale vrijstaande houten berging.

Onderdendam is een uniek dorp met een eeuwenoude historie en prachtige monumentale panden. Een groot deel van Onderdendam is daarom in 1991 aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Mede door de ligging aan diverse waterwegen was het dorp vroeger een belangrijk dorp in de scheepvaart. Onderdendam is een ontzettend leuk dorp met ca. 670 inwoners en kent een bruisend en actief verenigingsleven. Zo is er een gerenommeerd restaurant gevestigd en is er elk jaar het Scheepsjoag'n. Een dorpsfeest met activiteiten voor jong en oud met als hoogtepunt een wedstrijd scheepsjoag'n, zoals het vroeger ook daadwerkelijk gebeurde door Onderdendam.

Lees meer...
Streetview