Florakade 424, 9713ZM GRONINGEN

Huurprijs

€ 950 per maand

Woonopp.

80 m2

Omschrijving

Op de derde etage gelegen modern gemeubileerd appartement met prachtig uitzicht over het van Starkenborghkanaal en de Oostersluizen. Het appartement is voorzien van 2 royale slaapkamers en 2 zonnige balkons. De Florakade is gunstig gelegen zowel ten opzichte van het centrum als de uitvalswegen (richting Delfzijl en de ringweg). In de directe nabijheid zijn diverse winkelvoorzieningen. Voor het appartementencomplex kunt u parkeren. Er is een fietsenberging achter het complex.

Indeling:
afgesloten portiek met intercomsysteem; trapportaal naar derde etage;

entree; toilet; sfeervolle woonkamer (kamer-en-suite) van circa 37 m²; tussenhal met ruime inloop garderobekast; twee slaapkamers van circa 12 m²; dichte keuken met voorzieningen; vernieuwde badkamer met douche en wastafel; ruim balkon aan achterzijde op zuid-westen.

De woonkamer is voorzien van een massief houten vloer; slaapkamers voorzien van laminaat; hal en keuken plavuizenvloer; het geheel is gestuct en in lichte kleurstelling uitgevoerd; de meubilering is uiterst zorgvuldig samengesteld; het appartement wordt verwarmd middels een c.v. combiketel en is grotendeels voorzien van dubbel glas.

Bijzonderheden:
- huursom is exclusief gas, water en elektra, internet
- appartement wordt enkel gemeubileerd verhuurd, niet leeg.

Verhuurvoorwaarden:
-geen kamergewijze bewoning toegestaan
-huurperiode minimaal 1 jaar
-borgsom € 950,--
-huurder dient vast dienstverband of minimaal een jaarcontract bij ingang huur te hebben
-huurder dient voldoende inkomen te genereren (maandelijks 4 keer de huursom).

Lees meer...
Streetview