Jonker Egbert Clantsngl 33, 9617ET HARKSTEDE

Woonopp.

221 m2

Perceelopp.

1.090 m2

Omschrijving

TE KOOP: RUIME MODERNE 'ENERGIEZUINIGE' VILLA met fraai aangelegde tuin op TOP LOCATIE.

Deze in 2008 onder architectuur gebouwde villa, staat op een van de eilanden in de ruim opgezette wijk 'Eilandrijk Borgmeren' in Harkstede. Werkelijk een plaatje, op een perceel van maar liefst 1.090 m² eigen grond, goed onderhouden en instapklaar! LET OP ; In november (2022) is er een hybride warmtepomp met nieuwe CV installatie geplaatst!

DE WONING:
Vanuit de hal betreed je de ruime lichte woonkamer met open woonkeuken van totaal maar liefst circa 66m², modern en ruim van opzet. De woonkamer heeft naast de grote raampartijen, strakke tegelvloeren met vloerverwarming en lichte wandafwerking, een gashaard en tevens een schuifpui met toegang tot een overdekt terras/veranda.
De moderne woonkeuken is van alle gemakken voorzien, heeft in 2018 een update gehad, en is zeer compleet met een kookeiland uitgevoerd. Vanuit de keuken is zowel de wasruimte, bijkeuken als de garage te bereiken. In de bijkeuken is een achter en zij entree aanwezig. De woning telt op de begane grond een slaapkamer met een luxe badkamer waardoor de woning levensloop bestendig is.

Op de 1ste verdieping vanuit de ruime overloop met vide zijn naast de drie slaapkamers van respectievelijk circa 13 m², 14 m² en 20 m², een 2e badkamer en een separaat 3e toilet aanwezig. Door de aanwezigheid van de hoge plafonds en het inpandige dakterras/ loggia, welke vanuit twee slaapkamers is te bereiken, heb je wederom een enorm gevoel van luxe en ruimte.

DE TUIN:
De tuin rondom, is met verschillende terrassen en groen geweldig op elkaar afgestemd, is met zorg en liefde aangelegd en goed onderhouden. Er bevindt zich helemaal achterin de tuin een overkapping waar je heerlijk kunt vertoeven en het geheel goed kunt overzien. De ruime oprit, gelegen voor de garage met elektrisch bedienbare deur, completeren het geheel.

DUURZAAMHEID:
De woning is volledig geïsoleerd en heeft een Energielabel A.
Hybride warmtepomp en nieuwe CV- ketel geplaatst waardoor het label naar verwachting nog zal verbeteren.( NOVEMBER 2022)
Reeds toegepast: 12 zonnepanelen, een WTW installatie en een inductiekookplaat.
De gehele woning is voorzien van REHAU kunststof kozijnen en buiten deuren.

DE LOCATIE:
De woning is gelegen in de waterrijke villawijk 'Eilandrijk Borgmeren' (Harkstede) op fietsafstand van het centrum van de stad Groningen, en nabij het 'Meerstad' gebied. Op directe loopafstand bevindt zich de Borgstee met twee lagere scholen, een sporthal en een kind- en naschoolse opvang. Voldoende voorzieningen in het dorp en een goede busverbinding zijn aanwezig! Een ideale plek voor een jong gezin die wil wonen in een dorpse omgeving met de stad Groningen vlakbij!

INDELING is als volgt:
Begane grond:
Entree/hal; garderobe; toilet; slaapkamer van circa 13 m²; luxe badkamer met ligbad, badkamermeubel, douche en 2e toilet; woonkamer met schuifpui naar overdekt terras en open woonkeuken samen circa 66 m²; wasruimte; bijkeuken met doorgang naar garage en achter en zij- entree.

Indeling 1ste verdieping:
Ruime overloop met vide; stookruimte; 3 slaapkamers van respectievelijk circa 13 m², 14 m² en 20 m² waarvan de laatste is voorzien van een walk in closet en ruime berging; dakterras circa 17 m².

KENMERKEN:
- onder architectuur gebouwd
- levensloopbestendig
- 2 badkamers en 3 toiletten
- kavel van 1.090 m²
- 221m² woonoppervlakte
- 12 zonnepanelen
- Wtw installatie aanwezig
- onderhoudsarme woning
- nieuwe cv ketel in eigendom: Remeha Tzerra Ace 39C CW 5 met Remeha E-twist internet thermostaat. (November 2022)
- nieuwe hybride warmtepomp in eigendom: Remeha Elga Ace 4,0 KW compleet met Remeha buiten unit en Spirotech MB3 vuilfilter.
(November 2022)

Lees meer...
Streetview